dinsdag 21 maart 2023
22.2 C
Paramaribo
8.9 C
Amsterdam
5
(1)

Lockdownovertreders worden overgebracht naar André Kamperveen stadion

lees ook ...

Vp Brunswijk bezorgd om wegtrekken van kader

Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk zegt dat de ontwikkelingen in het land zorgwekkend zijn. Hij benadrukte dat de regering hard bezig is om hierop een antwoord te kunnen geven. Brunswijk reageerde me...

Personen die zich zonder valide reden over straat bevinden tijdens de lockdown, worden betrapt en geen dispensatiebewijs kunnen overleggen zullen niet meer naar de Politieacademie worden gebracht, maar naar het André Kamperveen stadion. Dit meldt het Korps Politie Suriname.

Deze locatie aan de Letitia Vriesdelaan wordt vanavond in gebruik genomen. Op de gemeenschap wordt een beroep gedaan om zich niet onnodig over straat te begeven tijdens de lockdownuren.

“Mensen laat het virus van ‘ongehoorzaamheid’ niet ervoor zorgen dat het Covid-19-virus als ‘de engel des doods’ steeds meer slachtoffers blijft maken binnen de Surinaamse gemeenschap. Blijf thuis,” is de oproep van de politie.

Burgers mogen zich van maandag tot en met zaterdag tussen 06.00 uur en 18.00 uur op de openbare weg begeven zonder dispensatiebewijs. Op de zondagen en nationale feestdagen is het verboden om zonder dispensatiebewijs op straat te zijn. De nieuwe Covid-19-maatregelen zijn gisteren bekendgemaakt door de regering en gelden tot en met 5 juli.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLockdownovertreders worden overgebracht naar André Kamperveen stadion