woensdag 21 april 2021
27.1C
Paramaribo
10.9C
Amsterdam
0
(0)

Lockdown-entertainment gepresenteerd via GOV.TV

lees ook ...

Binnen een week medicijnen psychotische patiënten in Surinam...

Als het aan directeur Rakesh Gajadhar Sukul van het ministerie van Volksgezondheid ligt, dan is binnen een week het gebrek aan medicamenten bij het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS) opgelost. Het m...

De Communicatiedienst Suriname (CDS) speelt samen met het Platform Entertainment Cultuur Suriname in op de lockdown. Via gov.tv is een live-lockdown optreden verzorgd. Volgens fungerend CDS-directeur Alven Roosveld gaat het om een pilot ter ondersteuning van de entertainmentbranche. Er zullen maandelijks minimaal vier shows uitgezonden worden. De eerste show stond in het licht van het Chinees Nieuwjaar dat gisteren is ingeluid.

Verschillende Surinaamse artiesten hebben kosteloos meegewerkt aan het optreden. De mogelijkheden worden bekeken om ondernemers in deze sector een financiële tegemoetkoming te bieden. Er wordt gedacht aan artiesten tot sound engineers, cateraars. De mensen hebben behoorlijk geleden doordat veel activiteiten verboden zijn vanwege de Covid-19- maatregelen. De meeste mensen in de sector hebben nauwelijks inkomen.

De bedoeling is om ook suggesties van het publiek mee te nemen in de volgende optredens.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLockdown-entertainment gepresenteerd via GOV.TV