donderdag 1 december 2022
30 C
Paramaribo
5.3 C
Amsterdam
0
(0)

Lockdown-entertainment gepresenteerd via GOV.TV

lees ook ...

Simons: Never before has what is occurring today occurred

The CLO's protests against the government's policy, led by Ronald Hooghart, are now in their second week. Some NDP leaders showed up again on Monday, and Jennifer Simons, the previous Assembly Preside...

De Communicatiedienst Suriname (CDS) speelt samen met het Platform Entertainment Cultuur Suriname in op de lockdown. Via gov.tv is een live-lockdown optreden verzorgd. Volgens fungerend CDS-directeur Alven Roosveld gaat het om een pilot ter ondersteuning van de entertainmentbranche. Er zullen maandelijks minimaal vier shows uitgezonden worden. De eerste show stond in het licht van het Chinees Nieuwjaar dat gisteren is ingeluid.

Verschillende Surinaamse artiesten hebben kosteloos meegewerkt aan het optreden. De mogelijkheden worden bekeken om ondernemers in deze sector een financiële tegemoetkoming te bieden. Er wordt gedacht aan artiesten tot sound engineers, cateraars. De mensen hebben behoorlijk geleden doordat veel activiteiten verboden zijn vanwege de Covid-19- maatregelen. De meeste mensen in de sector hebben nauwelijks inkomen.

De bedoeling is om ook suggesties van het publiek mee te nemen in de volgende optredens.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLockdown-entertainment gepresenteerd via GOV.TV