zondag 23 januari 2022
24.4 C
Paramaribo
6.2 C
Amsterdam
5
(1)

Lions overhandigt beademingsapparaat aan president Santokhi

lees ook ...

Startende ondernemers kunnen gemakkelijk zakendoen bij VCB

De Volkscredietbank (VCB) heeft in verband met een potentiële samenwerking met het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J), een nieuw product gepresenteerd. Er is informatie ge...

De Lions Club Kwatta heeft op zaterdag 28 augustus 2021 een beademingsapparaat overhandigd aan regeringsleider Chandrikapersad Santokhi op het Kabinet van de President. Soeresh Narain, president van de Lions Club Kwatta geeft aan dat het om een zeer modern apparaat gaat, dat heel wat zaken reguleert. “Ook medicatie kan toegediend worden via zo een apparaat. Het is ruim 20.000 euro waard” , aldus Lions Club Kwatta-president.

Het staatshoofd heeft het beademingsapparaat met dank ontvangen. De zorgsector maakt nog steeds moeilijke tijden door, vanwege de aanhoudende Covid-19-pandemie. De medische-utiliteit zal spoedig ingezet worden waar er een tekort is aan apparatuur, het zal zijn weg vinden naar één van de ziekenhuizen via het ministerie van Volksgezondheid.

Lions Club is een charitatieve club waarvan de leden op vriendschappelijke basis samenwerken, dus zonder politieke, godsdienstige of beroepsmatige verbondenheid.Deze serviceclubs maken deel uit van de wereldwijde associatie Lions International. Op vrijwillige basis ontplooien de leden initiatieven voor een betere samenleving.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLions overhandigt beademingsapparaat aan president Santokhi