zondag 14 augustus 2022
31.6 C
Paramaribo
30.8 C
Amsterdam
0
(0)

Lions Club Paramaribo Central recycled papier

lees ook ...

Lions Club Paramaribo Central heeft in verband met  Wereldmilieu dag op 5 juni 2021 haar milieuproject Collecting Wastepaper for Recycling weer opgepakt. De Lions voert internationaal verschillende milieuprojecten uit. Ook in Suriname is deze organisatie actief.

Oude kranten en printpapier worden versnipperd verzameld en afgegeven aan een recyclingbedrijf. Hiermee worden eierrekken geproduceerd voor de Surinaamse markt. De uitstoot van giftige stoffen door het verbranden van papier wordt hiermee beperkt gehouden volgens lion Glenn Tewari, president van Lions Club Paramaribo Central.

Verder hebben de lions in Suriname andere milieuprojecten, zoals plant a tree. Hierbij worden scholen en sociale instellingen voorzien van diverse groente- en fruitplanten, die geplant worden.

Het Mangrove project o.l.v. Prof Naipal van de Anton de Kom Universiteit heeft ook mogen rekenen op een behoorlijke  bijdrage van de Lions club Paramaribo Central. “Het is ook onze taak om moeder natuur te beschermen tegen het roekeloos gedrag van de mens”, aldus Tewari.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLions Club Paramaribo Central recycled papier