woensdag 31 mei 2023
24.4 C
Paramaribo
10.5 C
Amsterdam
5
(2)

Lijken geborgen van bootincident op de Corantijnrivier

lees ook ...

Openbare Werken begint pilotproject voor handmatig onderhoud...

Het ministerie van Openbare Werken (OW) heeft aangekondigd dat ze vanaf 2021 zullen overschakelen op handmatig onderhoud van kanalen en lozingen. Dit besluit is genomen vanwege de stijgende kosten, de...

De stoffelijke overschotten van de 75-jarige Babuni Harihar en de dertigjarige Alwin Joseph zijn geborgen. Er wordt nog gezocht naar de 49-jarige Sherida Hussain. De zoekactie gaat verder op de Corantijnrivier. Deze trio werd als vermist opgegeven.

Deze drie mensen maakten maandagavond rond  20.00u  gebruik van de verboden  route om over te steken van Suriname naar Guyana, met het noodlottig gevolg. De bootsman had rede om hun achter te laten in water dat tot hun heup reikte op een zandbank, waar de boot vastliep. De in paniek geraakte mensen belden naar familie om hulp. Zelfs de bootsman was niet meer te bereiken .

De overtochten tussen beide landen zijn verboden in verband met de covid-19 pandemie. Mensen  worden vaker in de nachtelijke uren toch overgezet. In dit geval is het fataal geweest.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLijken geborgen van bootincident op de Corantijnrivier