maandag 1 maart 2021
28.4C
Paramaribo
6.5C
Amsterdam
5
(2)

Lijken geborgen van bootincident op de Corantijnrivier

lees ook ...

Eugene van der San verliest Rechtzaak tegen OW

De rechter in kortgeding heeft onlangs uitspraak gedaan in de rechtzaak die door Eugene van der San was aangespannen tegen het ministerie van Openbare Werken(OW). Hij vond dat het ministerie onrechtma...

De stoffelijke overschotten van de 75-jarige Babuni Harihar en de dertigjarige Alwin Joseph zijn geborgen. Er wordt nog gezocht naar de 49-jarige Sherida Hussain. De zoekactie gaat verder op de Corantijnrivier. Deze trio werd als vermist opgegeven.

Deze drie mensen maakten maandagavond rond 20.00u gebruik van de verboden route om over te steken van Suriname naar Guyana, met het noodlottig gevolg. De bootsman had rede om hun achter te laten in water dat tot hun heup reikte op een zandbank, waar de boot vastliep. De in paniek geraakte mensen belden naar familie om hulp. Zelfs de bootsman was niet meer te bereiken .

De overtochten tussen beide landen zijn verboden in verband met de covid-19 pandemie. Mensen worden vaker in de nachtelijke uren toch overgezet. In dit geval is het fataal geweest.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLijken geborgen van bootincident op de Corantijnrivier