maandag 22 april 2024
30 C
Paramaribo
9.9 C
Amsterdam
0
(0)

Lijk visser die in het water viel, geborgen

lees ook ...

“Oema foe Sranan” 30 april in TBL Cinema

In september 1978 kwam de film “Oema foe Sranan uit” in Nederland. Het is de eerste documentaire over Suriname waarin Sranantongo wordt gesproken. Deze film volgt vier Surinaamse vrouwen namelijk Jett...

Een werkgever deed op woensdag 17 mei 2023 aangifte van vermissing van de vreemdeling S., 21 jaar die als visser werkzaam was op een vissersboot die was aangemeerd bij het Vissersbedrijf Cevihas.

Naar zeggen van de aangever waren de vissers in de avonduren van 17 mei 2023 onderling bezig zich te vertieren. Op een bepaald moment voelde het slachtoffer zich niet goed en werd toen door twee andere vissers die achter hem liepen, begeleid naar de boot. Bij die gelegenheid zou S. zijn evenwicht op een loopplank hebben verloren, waardoor hij in het water viel en in de diepte verdween.

Het lijk van S. is op vrijdag 19 mei 2023 in de Suriname rivier ter hoogte van de N.V. Energie Bedrijven Suriname (EBS) in het ressort Livorno aangespoeld en geborgen. Een arts stelde officieel de dood van het slachtoffer vast. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van S. afgestaan aan de nabestaanden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLijk visser die in het water viel, geborgen