zondag 3 december 2023
31.6 C
Paramaribo
1.1 C
Amsterdam
0
(0)

Lijk van onbekende man op de Coesewijnebrug aangetroffen

lees ook ...

Nita Ramcharan krijgt onderscheiding: Ridder in de Orde van ...

Journalist Nita Ramcharan is op de residentie van de Nederlandse ambassadeur verrast met een koninklijke onderscheiding. Namens koning Willem-Alexander werd ze benoemd tot 'Ridder in de Orde van Oranj...

In de middag van dinsdag 26 september 2023 omstreeks 14.30, hebben medewerkers van de Motor Surveillance Dienst Latour, het ontzielde lichaam van een manspersoon van creoolse komaf met een geschatte leeftijd van tussen de 45 en de 55 jaar, op de Coesewijnebrug aangetroffen.

De man was gekleed in een bruine kniebroek met rode verticale strepen aan de zijkant, een lichtblauwe polo T-shirt met een wit ‘kappa’ embleem en hij had blauw-witte badslippers aan. Verder heeft hij een platte grijze baard en plat grijs hoofdhaar.

Een arts stelde officieel de dood van de man vast, waarna het ontzielde lichaam werd afgevoerd naar het mortuarium van Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Er zijn vooralsnog geen sporen van misdrijf op het lichaam aangetroffen.

Nabestaanden en of zij die de man hebben gekend, worden opgeroepen alle informatie die kan leiden tot het achterhalen van de personalia van de overledene en of de verblijfplaats van de familieleden door te spelen aan de politie van het bureau Latour die te bereiken is op de telefoonnummers 481111 of 481524 of het Command Center op het nummer 115.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLijk van onbekende man op de Coesewijnebrug aangetroffen