woensdag 31 mei 2023
31.8 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

Lifetime Media Award voor Borger Breeveld

lees ook ...

Bewustwordingscampagne CRPD zet zich voort op scholen

Het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo) en het Kinderfonds van de Verenigde Naties (Unicef) hebben op woensdag 24 mei 2023 de bewustwordingscampagne over de Conventie voor de Rec...

Het Centrum voor Communicatie en Public Relations(CCPR) heeft vrijdag de Lifetime Media Award toegekend aan Borger Breeveld. Hij is in aanmerking gekomen voor deze prijs tijdens het derde Communicatiecongres. De media icoon, die om gezondheidsredenen niet aanwezig kon zijn, werd vertegenwoordigd door zijn twee broers Johannes en Carl.

Ook Fernandes Bakkerij(beste TV-Commercial) en familie Chin A Fat van Stichting Hoop voor Kinderen(National Achievement Award) kwamen in aanmerking voor prijzen. De beste communicatieman/-vrouw, en best geschreven stuk prijzen zijn niet uitgereikt. Volgens de jury voldeden de inzendingen niet helemaal aan de criteria.

Het online communicatiecongres werd gehouden in het opleidingscentrum van Telesur Er waren 140 deelnemers uit Suriname, Nederland, Verenigde Staten, Turkije en Curaçao.  Minister Albert Jubithana van Transport, Communicatie en Toerisme verrichtte de opening, en Rajendre Khargi, de Surinaamse ambassadeur in Nederland sprak over de rol van professionele communicatie voor ons land.

Onderwerpen, die tijdens dit congres zijn behandeld uit verschillende invalshoeken  waren professionele, populistische en interculturele communicatie en destination marketing. Belangrijke uitgangspunten daarbij waren branding van Suriname en het optimaliseren van de professionele communicatie.

Mike Reeder leidde het communicatiedebat met  Ayida Slooten, Tirzah Keijzer, Derrick Beerensteyn en CCPR-voorzitter Angela van der Kooye.  Er is ook  stilgestaan bij de plaats van professionele communicatie in Suriname. Hoogtepunt werd de lancering van het boek ‘Wie is je Vader, Wie is je Moeder’.

De pennenvrucht van Van der Kooye is volgens CCPR “een weergave van de inzet van positieve communicatie over onze samenleving en haar gebruiken en gewoonten”. Anderen  zoals cabaretier Jorgen Rayman, Daniëlle Veira, oud-hoofd Directoraat Nationale Veiligheid, DOE-voorzitter Steven Alfaisi en politiek commentator Danny Lo Fo Sang  hebben een bijdrage geleverd.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLifetime Media Award voor Borger Breeveld