dinsdag 29 november 2022
25.2 C
Paramaribo
8.9 C
Amsterdam
4.3
(4)

Licht in de zaak Walter en verdwenen wapens?

lees ook ...

Suriname enige land in Amerika’s zonder wetgeving inheemse r...

“Suriname is het enige land in de Amerika’s dat geen wetgeving heeft om onze rechten als Inheemse volken te erkennen en beschermen. Al vele jaren horen we dat er wetgeving gaat komen, maar het komt ni...

Er gaat via de app een bericht rond, dat gaat over de dood van Walter Bouterse en de verdwijning van wapens en munitie uit de wapenkamer van opa B. De naam die boven het Whatsappbericht staat hebben we eruit gehaald, omdat wij niet weten of deze persoon werkelijk het appbericht heeft geschreven. Maar ook omdat het onderstaande niet per se op waarheid hoeft te berusten, alhoewel het wel realiteit in zich lijkt te dragen, al dan niet verdraaid. Hieronder het app bericht  dat gedateerd was 28 juni; tijd 11.49.

Breaking news
Een dag voor zelfmoord was hij bij zijn opa DDB. Toen wist Bouterse al dat er wapens ontbraken, en na onderzoek bleek dat Walter ze gestolen had en doorverkocht. Van zijn opa moest hij die wapens terug halen. Wat hij niet kon. Boos is hij van Leonsberg vertrokken. In zijn woning was er wel veel geld gevonden. Waarom heeft Bouta pas na de dood van kleinzoon die diefstal doorgegeven. Hij kan niet meer praten hij is al dood. [naam]: RPG’s + grote hoeveel rockets AKA’s zware mitrailleurs grote hoeveelheid handgranaten. Melvin Hunkar ex brandweer vriend van Jenai jongste dochter va DDB schijnt erbij betrokken te zijn.

Hij is degene die Walter dood vond. Hij moest hem ophalen om naar afspraak DDB te gaan. Behalve deze wapens heeft Walter ook de gouden Rolex van Desi en sieraden van Ingrid gejat, concessies en terreinen illegaal verkocht etc. Grote boef die in geldnood zat door gokverslaving heeft dagelijks SRD 100.000 verdampt. Criminaliteit zit in de genen van deze familie. Bouterse zelf heeft aangifte gedaan en verklaard dat Walter verdachte was. Tuig allemaal Benschop en Jannash hebben gezorgd dat deze wapens van Nationaal Leger genoeg om een klein leger te bewapenen wanneer dat nodig zou zijn. Dit was bekend, maar de hoeveelheid wapentuig niet.

Bovenstaande is ter uwer informatie en berust niet per se op waarheid. We weten niet wie het appbericht geschreven heeft en wat het motief is geweest van de schrijver.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

8 REACTIES

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLicht in de zaak Walter en verdwenen wapens?