zaterdag 9 december 2023
27.1 C
Paramaribo
10 C
Amsterdam
4.5
(2)

Lichaam waterscooter ongeluk gevonden

lees ook ...

Boeren in Wanica delen ervaringen voor verbeterde cassavepro...

Onder begeleiding van het waardeketenplatform cassave, gesteund door SAMAP, en het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV), hebben boeren en agro-ondernemers in Wanica deelgenomen aan een ...

Het ontzielde lichaam van de 25-jarige Calenthy Cicil is op woensdag 4 mei door de begrafenisondernemer Hamdard langs de over van de Surinamerivier ter hoogte van Acaribo opgevist. Calenthy verdronk in de middag van zondag 2 mei in de Surinamerivier ter hoogte van White Beach.

De politie van het bureau Paranam deed na de melding van het verdrinkingsgeval de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen bleek het te gaan om de vreemdeling Calenthy die zich zonder zwemvest met een waterscooter op de Suriname verplaatste.

Op een bepaald moment passeerde een jacht met andere opvarenden. Vanwege de golven die ontstonden door de varende jacht, is de waterscooter omgekanteld. Calenthy viel in het water en verdween toen in de diepte.

Een zoektocht naar het slachtoffer leverde niet het gewenste resultaat op. De waterscooter werd diezelfde dag gevonden en aan wal gesleept. Het lijk van de man spoelde in de morgen van 4 mei langs de oever van de Surinamerivier aan.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Calenthy door de politie afgestaan aan de nabestaanden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLichaam waterscooter ongeluk gevonden