woensdag 10 augustus 2022
25.2 C
Paramaribo
17.2 C
Amsterdam
0
(0)

Lichaam vermiste vrouw bootramp geborgen

lees ook ...

Spoedoverleg in Suriname over uitbraak braken en diarree bij...

De regering en gezondheidsautoriteiten zijn dinsdagmiddag in spoedoverleg bijeen over de uitbraak van de virale gastro-enteritis, waarbij voornamelijk kinderen klachten hebben van koorts, braken en di...

Ongeveer een maand na haar vermissing zijn de overblijfselen van de vermiste Guyanese Sharda Hussein gevonden. De 48-jarige vrouw had begin februari samen met twee anderen een illegale oversteek gemaakt vanuit Suriname naar Guyana.

Haar lichaam is positief geïdentificeerd door haar zoon, de 19-jarige Joshua Samaroo. De stoffelijke resten zijn naar het mortuarium gebracht.

Het hoofdbureau van politie meldde in een verklaring dat de overblijfselen van de vrouw vrijdag in een bosje struiken aan de kust werden gevonden.

Hussein en twee anderen waren op weg terug naar Guyana vanuit Suriname via de backtrack-route in een speedboot toen ze familieleden vertelden dat ze op 9 februari 2021 in het donker op een zandbank waren afgezet. Het water stond toen tot hun middel.

De lichamen van de 77-jarige Baboni Harihar uit Palmyra Village en de 30-jarige Alwin Joseph werden in dezelfde week geborgen. De grenzen van Guyana met Suriname zijn sinds maart 2020 gesloten in een poging om de verspreiding van het dodelijke coronavirus tegen te gaan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLichaam vermiste vrouw bootramp geborgen