woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
5
(1)

Lichaam vermiste visser opgevist uit suriname rivier

lees ook ...

Regering kiest lokale aanpak voor goedkopere basisbenodigdhe...

De regering-Santokhi heeft haar inzet voor het verbeteren van de toegankelijkheid van basisgoederen aangekondigd met het lanceren van het project 'Basisgoederen tegen Betaalbare Prijzen'. President Ch...

Het lichaam van een man die sinds vrijdagmiddag vermist was, is uit de Suriname rivier opgevist. Het betreft een visser die tijdens zijn werkzaamheden op een boot in de diepte verdween nadat het vaartuig was omgeslagen.

Het noodlottige incident voltrok zich op vrijdag terwijl het slachtoffer bezig was met het uitzetten van visnetten. De boot sloeg om, waardoor de man in het water belandde. Direct na het incident zijn ooggetuigen naar de plek gevaren waar de boot was omgeslagen. Helaas was de man niet te vinden, wat leidde tot het vermoeden dat hij in de diepte was verdwenen.

Gisteren werd het lichaam van het slachtoffer gespot in de rivier ter hoogte van Pheadra. De Surinaamse politie en andere hulpinstanties werden gemobiliseerd, resulterend in de berging van het lichaam uit het water.

Een arts heeft officieel de dood van het slachtoffer vastgesteld, waarna het lichaam naar het mortuarium werd overgebracht. De politie van Paranam voert momenteel verder onderzoek uit om de omstandigheden van het tragische incident te achterhalen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLichaam vermiste visser opgevist uit suriname rivier