dinsdag 21 mei 2024
29 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
0
(0)

Lichaam vermiste visser geborgen uit Coppenamerivier

lees ook ...

Suriname en Cuba verdiepen samenwerking in gezondheidszorg e...

De historische relatie tussen Suriname en Cuba is verder versterkt door politieke ontwikkelingen binnen Caricom, zo verklaarde minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en ...

De politie van bureau Calcutta heeft donderdagochtend het lichaam van de 48-jarige visser C.D. geborgen. Het tragische incident vond plaats op maandag 1 april 2024, toen C.D. tijdens het vissen op de Coppenamerivier, dichtbij het dorp Loksi Bong, in het water viel en niet meer bovenkwam.

Na een intensieve zoekactie werd C.D., wiens vermissing diepe zorgen baarde binnen de lokale vissersgemeenschap en ver daarbuiten, uiteindelijk gevonden. De zaak is in handen van het politiebureau Calcutta voor verdere afwikkeling.

De gemeenschap van Loksi Bong en de familie van C.D. zijn geschokt door dit tragische voorval. De politie heeft nog geen verdere details vrijgegeven over de omstandigheden rondom zijn vermissing en dood. Het verlies van C.D. laat een diepe indruk achter op degenen die hem kenden en liefhadden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLichaam vermiste visser geborgen uit Coppenamerivier