woensdag 29 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
6.4 C
Amsterdam
5
(1)

Lichaam te water geraakte visser aangespoeld

lees ook ...

IMF: “Suriname will remain in deep crisis until 2025”

Till the elections in 2025, Suriname will continue to be in a severe situation. This is stated in a press release from the British financial services firm EMFI Securities Limited. According to the IMF...

Het  levenloze lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France  is op maandag 23 november in de vroege ochtend nabij de steiger aan de Bakasroisieweg aangespoeld. De politie van het bureau Nieuw Amsterdam had in de late avond van zondag 22 november de melding gekregen dat een visser te water was geraakt en waarschijnlijk was verdronken.

Toen de politie op de aangegeven locatie aankwam bleek  uit een ingesteld onderzoek dat Ulrick die in een van de vissersboten verblijf hield, teveel gedronken scheen te hebben. Op camerabeelden is te zien dat het slachtoffer vanuit de boot op de kade probeerde  te komen waarbij hij is uitgegleden en zijn hoofd tegen de boot en de kade zou hebben geslagen. Het vermoeden bestaat dat hij door de slag bewusteloos raakte en in het water terechtkwam.  Een zoekactie de 22ste  leverde geen resultaat op.

Er werden geen tekenen van misdrijf op het lichaam aangetroffen. Een opgeroepen arts stelde de dood vast. Het ontzielde lichaam van Ulrick werd na afstemming met het Openbaar Ministerie aan de nabestaanden afgestaan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLichaam te water geraakte visser aangespoeld