Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

LGBT gemeenschap telt af naar Coming Out week Suriname

Geplaatst

op

door

Aankomende vrijdag gaat de Coming Out week in Suriname van start. De Coming Out week heeft als doel de samenleving ervan bewust te maken over de verlangens en rechten van de lesbian, gay, bisexual, transgender (LGBT) gemeenschap in Suriname.

Op facebook roept de gemeenschap iedereen op die solidair is met de LBGT gemeenschap.

De Coming Out week gaat aankomende vrijdag van start en duurt tot en met 15 oktober. Gedurende de week zullen er verschillende activiteiten plaats vinden, zoals discussie avonden, film avonden, informatie bijeenkomsten en als afsluiter een parade om de bewustwording op gang te brengen.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Banel Fitness Fun gedenkt dakloze vaders

Geplaatst

op

door

De sportschool Banel Fitness Fun heeft in verband met vaderdag ruim 30 dakloze vaders en zwervers voorzien van voeding en drank. Deze sportschool werd bij de laatst gehouden avond vierdaagse Winnaar in het algemeen klassement. Waard te vermelden is dat het hun eerste jaar is.

Lees verder

Suriname

Politie Livorno sluit werknemers visbedrijf op

Geplaatst

op

door

De politie van het ressort Livorno heeft op dinsdag 11 juni twee medewerkers van een visbedrijf aangehouden ter zake gekwalificeerde diefstal.

Het tweetal Joshua, P. (28) en de 27-jarige Kevin, K. worden ervan verdacht 30 lege visbakken van het bedrijf weggenomen te hebben.De eigenaar deed op donderdag 31 mei aangifte van diefstal van zijn goed op het politiebureau Livorno.

Na uitgewerkte informatie kwamen Joshua en Kevin in beeld. Zij werden opgespoord en op hun woonadres aangehouden. De twee verdachten hebben bekend de diefstal van de 30 lege visbakken te hebben gepleegd. De gestolen bakken hebben zij voor SRD 1200 verkocht en dit bedrag onderling verdeeld.

Hangende het onderzoek zijn Joshua en Kevin door de politie van Livorno in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie.

Lees verder

Meest gelezen

X