maandag 30 januari 2023
23.3 C
Paramaribo
7.6 C
Amsterdam
0
(0)

Levenspartners omgekomen bij verkeersongeluk

lees ook ...

Laat het Aphelion-fenomeen de temperatuur ook dalen in Surin...

Er gaat een bericht rond op sociale media, dat er koud weer is in de wereld door het APHELION fenomeen, waarbij de aarde verder van de zon verwijderd is. In de elips waarin de aarde om de zon draait, ...

Op maandagavond zijn Jozef Pinas(55) en zijn levenspartner Marcelle Koosman omgekomen na een verkeersongeval. Tijdens het rijden knalden zij met hun Toyota HiAce busje op tegen een stilstaande pick up, met het noodlottig gevolg. De L200 pick-up stond geparkeerd op een donker gedeelte van de Oost-Westverbinding nabij Moengo.

De vier andere inzittenden, waaronder een baby moesten naar het ziekenhuis vervoerd worden. Het paar raakte bekneld in het busje, en de brandweer moest  erbij komen, om hen te bevrijden. De ontzielde lichamen zijn voor obductie in beslag genomen.

Het is gebleken dat G.C, de 45-jarige bestuurder van de pick up,  autopech had en  op dat moment onder het voertuig  bezig was met zijn motor. Pinas reed richting Stolkertsijver. De botsing  slingerde hem de pick up bestuurder enkele meters verder. Hij liep verwondingen op en moest ook afgevoerd worden naar het ziekenhuis. De twee voertuigen zijn voor herkeuring in beslag genomen door de politie.

De Verkeersunit van regio Oost gaat verder met deze zaak.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLevenspartners omgekomen bij verkeersongeluk