zaterdag 10 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
19.9 C
Amsterdam
0
(0)

Levensmiddelenproject EBGS in samenwerking met ZZG

lees ook ...

Gemengd team voert roadblocks en snelheidscontroles uit op I...

Van dinsdag 30 mei tot en met zondag 4 juni 2023 heeft een gemengd team van Regio Midden intensieve surveillances uitgevoerd op de Indira Gandhiweg. Tijdens deze operatie werden roadblocks en snelheid...

De Evangelische Broedergemeente in Suriname is  bezig met het uitdelen van duizend noodpakketten aan minderdraagkrachtige huishoudens. Dit geschiedt in samenwerking met het Zeister Zendingsgenootschap Nederland in het Jeugdcentum.

“Het is een voorrecht om als EBGS een bijdrage te leveren en de mensen blij te maken”, zegt praeses Desiré Peerwijk desgevraagd. Hij benadrukt dat de kerk in zware tijden hulp biedt aan mensen. De kerk ondersteunt, hierin de overheid, die dit als taak heeft.

Volgens projectcoördinator Petra Pinas is dit een extra daad  vanuit de gemeente. “We weten niet of we het kunnen continueren, maar als kerk voelen we ons geroepen een bijdrage te leveren om de nood binnen de samenleving te lenigen,”zegt zij. De kerk is al langer maandelijks bezig met Diakonie.

Distributie van de eerste 250 pakketten met 32 items, is begonnen in Paramaribo en wordt uitgebreid naar Nickerie, Saramacca, Commewijne en Drietabiki. De mensen in de rij zijn blij met dit pakket en zien het als een steun.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLevensmiddelenproject EBGS in samenwerking met ZZG