zaterdag 22 januari 2022
26.6 C
Paramaribo
6.5 C
Amsterdam
0
(0)

Levensmiddelenproject EBGS in samenwerking met ZZG

lees ook ...

Onthaal Bolsonaro goed gevallen/Bolsonaro’s moeder ove...

Jose Raphael Lopes Mendes de Azeredo, Braziliaans ambassadeur in Suriname is de regering en het Surinaamse volk, zeer erkentelijk voor het warm onthaal van de Braziliaanse president Jair Bolsonaro en ...

De Evangelische Broedergemeente in Suriname is  bezig met het uitdelen van duizend noodpakketten aan minderdraagkrachtige huishoudens. Dit geschiedt in samenwerking met het Zeister Zendingsgenootschap Nederland in het Jeugdcentum.

“Het is een voorrecht om als EBGS een bijdrage te leveren en de mensen blij te maken”, zegt praeses Desiré Peerwijk desgevraagd. Hij benadrukt dat de kerk in zware tijden hulp biedt aan mensen. De kerk ondersteunt, hierin de overheid, die dit als taak heeft.

Volgens projectcoördinator Petra Pinas is dit een extra daad  vanuit de gemeente. “We weten niet of we het kunnen continueren, maar als kerk voelen we ons geroepen een bijdrage te leveren om de nood binnen de samenleving te lenigen,”zegt zij. De kerk is al langer maandelijks bezig met Diakonie.

Distributie van de eerste 250 pakketten met 32 items, is begonnen in Paramaribo en wordt uitgebreid naar Nickerie, Saramacca, Commewijne en Drietabiki. De mensen in de rij zijn blij met dit pakket en zien het als een steun.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLevensmiddelenproject EBGS in samenwerking met ZZG