woensdag 10 augustus 2022
25.7 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
5
(2)

Levens gered door Sager, jammer genoeg 01 dode

lees ook ...

Ruim 70.000 woningzoekenden in Suriname; 22 hectare grond wo...

De regering onder leiding van president Chandrikapersad Santokhi wil de woningnood die al jaren voortduurt oplossen. Er wordt een terrein van 22 hectare vrijgemaakt voor woningbouw, zegt minister Riad...

De autobestuurder Gordon Boldewijn (40) die gisteravond betrokken was bij een eenzijdig dodelijk verkeersongeval op de weg naar Reeberg, is vermoedelijk door verstikking om het leven gekomen. Dit vermoedt de arts die de dood vaststelde.

Boldewijn reed gisteren in een grijsgelakte Toyota Caldina samen met zijn broer, zus en haar drie kinderen van 16, 11 en 6 jaar. Kort voor het ongeval reed de bestuurder over de Reebergweg gaande richting Santigron. Ter hoogte van een school verloor de bestuurder de controle over het stuur. De auto raakte van de weg en sloeg over de kop. De auto belandde vervolgens in de goot.

De fruithandelaar Sager G. in een langsrijdende auto, heeft de drie kinderen, de moeder en de broer van de bestuurder kunnen bevrijden uit hun benarde situatie. De bestuurder raakte bekneld achter het stuur en kreeg te laat hulp, met als gevolg dat hij ter plaatse het leven liet.

Volgens de aangetroffen sporen is het aannemelijk dat de bestuurder met een hoge snelheid reed. De politie van Lelydorp heeft het lijk ter obductie in beslag genomen. De kinderen werden per ontbonden ambulance afgevoerd. Ze hebben geen zichtbare letsels opgelopen, maar waren niet aanspreekbaar.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLevens gered door Sager, jammer genoeg 01 dode