dinsdag 28 maart 2023
30 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
2.5
(2)

Lessen avond havo/vwo nu ook in Wanica

lees ook ...

Voertuigen voor maatschappelijke dienst Sozavo

Dinsdag jongstleden vond de overhandiging plaats van twee busjes bij Sozavo voor de Maatschappelijke Dienst, die landelijk opereert. De overhandiging is gedaan door minister Uraiqit Ramsaran, die bena...

Personen die in het district Wanica en omgeving woonachtig zijn, in de avonduren naar school willen en zich willen inschrijven op het avond havo/vwo kunnen dat nu doen. Op de Johannes Vrolijkschool 2 te Lelydorp is maandag een aanvang gemaakt met de avondopleiding. 

Het avond havo/vwo wil Surinamers opleiden die een droom of ambitie hebben om ontwikkeling te brengen voor zichzelf, op microniveau, en voor de maatschappij op macroniveau. Zij willen het fundament zijn waarop het ‘no child left out’ idee zich voortborduurt, zodat het land over degelijk kader beschikt.

Boordevol inspiratie en met lofzang is dominee Michael Persaud de openingsceremonie begonnen. Met het zingen van de bekende tekst ‘U bent mijn rots, wanneer ik wankel’ uit Spreuken heeft hij zijn speech richting gegeven. De dominee heeft aangegeven dat onderwijs de basis is voor een goed leven.

Natasha Wolff-Soeleman, coördinator van de opleiding, heeft benadrukt dat de samenwerking tussen de docenten en studenten van cruciaal belang is om succes te boeken. Zij heeft de studenten die zich hebben ingeschreven welkom geheten en heel veel succes toegewenst. “Ik wil jullie bemoedigen om je uiterste best te doen en om je doel te verwezenlijken”, merkte Wolff op.

Waarnemend directeur van het Algemeen Vormend Onderwijs, Gracia Ormskirk, heeft mede namens minister Marie Levens haar felicitaties uitgebracht aan de docenten en studenten. “Geef de moed niet op, want dat is geen optie,” bemoedigde zij de studenten.  De opleiding heeft bewezen bestaansrecht te hebben. Na de toespraak van directeur Ormskirk zijn de lintjes doorgeknipt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLessen avond havo/vwo nu ook in Wanica