Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Leo Brunswijk verruilt Nederlandse nationaliteit voor Surinaamse voor zitting RvC Staatsolie

Geplaatst

op

Staatsoliegold

Om toch zitting te mogen nemen in de Raad van Commissarissen (RvC) van Staatsolie, heeft Leo Brunswijk ervoor gekozen zijn Nederlandse nationaliteit te verruilen voor de Surinaamse. Een van de vereiste is dat alleen Surinamers zitting kunnen nemen in de RvC en directie van Staatsolie.

Staatsolie zal de statuten wijzigen. Hierdoor kunnen FirstLady Melissa Santhoki- Seenacherry en Nawin Rayan Nannan ook zitting nemen in de Raad. Beide personen hebben de leeftijd van 45 jaar nog niet bereikt. Komende week zal er wederom een vergadering van aandeelhouders worden gehouden, waarbij de kwestie over de leeftijden teruggedraaid zal worden.

Ook is duidelijk dat de vakbond zich zal verzetten. Dit is al schriftelijk te kennen gegeven aan president en de vice- president. Meer informatie volgt….

-Culturu.com

8 Reacties
8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Trees
donderdag 17 september 2020 23:30

Wet is wet. Geen weten veranderen voor eigen gewin de Nederlandse nationaliteit opgeven voor de Surinaamse dan heb je Nederland niet meer nodig je hebt het goed

Kwamina
vrijdag 18 september 2020 02:21

Hoe is het mogelijk, dat de president de regels van staats olie gaat veranderen ten voordele van zijn vrouw.?
Als je nog niet de vereiste leeftijd hebt, ben je nog niet aan de beurt.
Er komt maar geen eind aan de rare handelingen van deze dictator in democratisch jas.

Al op zijn eerste dag neemt hij een gouden medaille aan van een burger met een niets zeggende kroon op zijn hoofd.

In de vorige regering, waren Idd mensen die zich niet integer hebben gedragen, maar deze dictator in democratisch jasje spant nu al de kroon.

Dolf
vrijdag 18 september 2020 11:43

Ik snap het Surinaamse volk niet.Willen ze beter in dictatuur leven of denken ze nog steeds aan goeie tijden onder een dictatoriaal regering.Deze mensen weten niet eens dat die vrouw van santhoki naar Nederland is vertrokken .En als het nogniet genoeg is,verteld een of andere zg minister van buitenlandse zaken dat die mevrouw op privé bezoek is.Wel schoft:definieer voor mij mv santhoki en een paar zaakgelastigde die op bezoek gaan naar een bergemeester.Je bent een koelie dus ga jij het verschil niet zien .Jij moet die koelie mythe van jou voor ouders achterwege laten want dat is al achterhaald mi… Lees verder »

Bryan
vrijdag 18 september 2020 12:34

Een lachertje.
Nu kunnen Leo en Ronnie gelegaliseerd de boel besodemieteren.
Waarom deze man als pres rvc terwijl er betere en hoog opgeleide krachten in Su wachten om aan de slag te gaan.
Su wordt verdeeld in 2 delen.
DJOEKA’S EN BABA’S
Mensen wordt eens wakker, chan en ronnie bedonderen de boel ten eigen voordeel.

Mike
vrijdag 18 september 2020 18:29

Geld, Geld en nogeens Geld =Geldwolven
Het Surinaamse bevolking mag stikken.
Denk eraan, over 5 jaar is weer verkiezingen. O

Roepia
zaterdag 19 september 2020 08:18

Schelden en vervloeken op de vorige regering is net voorbij,en wat doen deze,ze veranderen de wetten ook net zo snel ,voor persoonlijk gewin. De een geeft binnen een paar dagen zijn Nederlanderschap op alleen maar om het grote geld ,zij worden niet in srd uitbetaald,maar in us dollars.
Voor dat bollywood figuur worden de regels aangepast zodat zij kan blijven zitten in de raad van bestuur.

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door Roepia
Magda
zaterdag 19 september 2020 08:38

Staat er niet bij dat je minimaal 3 jaar de Surinaamse marginaliteit moet bezitten? Om dit te voorkomen . We et je ….het is allemaal 1 pot nat.

Percy
zaterdag 19 september 2020 09:13

Ha ha, even de wet aanpassen en alle vriendjes en vriendinnetjes mogen plaats nemen in een positie waar ze totaal geen verstand of opleiding van en voor hebben.
Wat een kinder landje hebben wij en wat een poppenkast hier.
Geoon de wet aanpassen , pas dan ook even aan dat Bourerse uitgeleverd kan worden aan Nederland, of is dat te eng en gevaarlijk omdat er dan een stelletje idioten op zal staan om te gaan moorden.

Suriname

Guyanese president Irfaan Ali gearriveerd in Suriname

Geplaatst

op

Guyanese President Aangekomen

Irfaan Ali, de president van buurland Guyana, is gisteren gearriveerd in Suriname. Het Guyanese staatshoofd is samen met first lady, Arya Ali, en zijn delegatie geland op de Johan Adolf Pengel International airport. De president vertoeft in het land in het kader van 45 jaar staatkundige onafhankelijkheid.

Op Zanderij is president Ali ontvangen door onder andere minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie, minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken en de districtscommissaris van Para, Marlene Joden.

Later vandaag zal president Ali ontvangen worden door president Chan Santokhi. Hierna zal er een persmoment zijn met beide presidenten. Suriname en Guyana hebben reeds jarenlang een bilaterale samenwerking.

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Wegomlegging op woensdag 25 november

Geplaatst

op

20201123 191257

De afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname laat weten dat in het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,  het Korps Politie Suriname bekend maakt dat op  de navolgende kruisingen het verkeer middels verkeersborden zal worden omgelegd t.w.: 

1.Op woensdag 25 november omstreeks 00.00 uur tot 08.00 uur worden de navolgende wegomleggingen gepleegd (kleine omlegging) te weten:

1. Grote Combéweg / Henk Arronstraat.

2. Roseveltkade / Kleine Waterstraat.

 

  1. Omstreeks 08.00 uur tot 18.00 uur wordt de grote wegomlegging ingesteld met de navolgende kruisingen te weten:

1. Tourtonnelaan/ Henk Arronstraat

2. Mr. F. Lim A Po- / Noorderkerkstraat

3. Mr. F. Lim A Po- / Watermolenstraat

4. Mr. F. Lim A Po- / Mirandastraat

5. Koninginne- / Prins Hendrikstraat

6. Koninginne-/ Julianastraat

7. Mahonylaan/ Louiselaan **(extra afsluiting Louiselaan/ Roseveldtkade)

8. Sommelsdijckstraat/ Grote Combéweg

9. Sommelsdijck-/ Kleine Waterstraat (Rietbergplein)

Op de weggebruikers wordt het beroep gedaan met de in te stellen verkeersomleggingen rekening te houden en de aanwijzingen van de Politie ter plaatse stipt op te volgen.

Gelet op de Covid-19 pandemie wordt het beroep gedaan op de Surinaamse bevolking casu quo leefgemeenschap om de activiteiten rond dit heuglijk feit via de media te volgen. Uw gezondheid en dat van anderen staat centraal.

Tot zover de bekendmaking van het Korps Politie Suriname  –  culturu.com

Lees verder

Meest gelezen