zondag 23 januari 2022
24.4 C
Paramaribo
6.2 C
Amsterdam
4.7
(3)

‘Leo Brunswijk’ licht eigenaresse vervoersbedrijf op

lees ook ...

Wegomlegging ivm komst presidenten Bolsonaro en Irfaan Ali

Het Korps Politie Suriname (KPS) maakt bekend dat in verband met het bezoek van president Jaïr Bolsonaro van Brazilië en president  Mohamed Irfaan Ali van Guyana, op donderdag 20 januari 2022 het verk...

Een oplichter belde de eigenaresse van een autoverhuurbedrijf in Paramaribo op en hield haar voor dat hij Leo Brunswijk is. Hij acteerde verder als iemand, die het nummer heeft gekregen van een bevriende ondernemer. De benadeelde heeft werkelijk een band met de bevriende ondernemer.

De eigenaresse dacht werkelijk met Leo Brunswijk te praten, aangezien hij informatie had over haar bevriende ondernemer. ‘Brunswijk’ wilde zogenaamd een bus huren, maar had wat ondersteuning van haar nodig. Zij heeft een goede band met de ondernemer en wilde de autoverhuur afhandelen. Ook ging zij akkoord met het opsturen van beltegoed voor ‘Brunswijk’, die het zo druk had dat hij dit niet zelf kon doen. Zo stuurde zij SRD.3.400,- topup beltegoed. Toen hij nogmaals SRD.1000,- beltegoed vroeg begon zij te twijfelen. Zij heeft nu aangifte gedaan en heeft het telefoonnummer laten blokkeren.

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname'Leo Brunswijk' licht eigenaresse vervoersbedrijf op