maandag 30 januari 2023
23.3 C
Paramaribo
7.9 C
Amsterdam
5
(2)

Leidster van tehuis opgesloten voor mishandeling kinderen

lees ook ...

Food for infants younger than a year old can still be purcha...

You can still register online to be eligible for baby food. According to the Ministry of Health, this is a benefit for parents of infants under a year old. It has been discovered that parents who regi...

In een Kindertehuis werden twee kinderen mishandeld. Een kind heeft er tweedegraads brandwonden aan overgehouden van een heet strijkijzer. Een ander was zwaar mishandeld. Beide kinderen hadden medische hulp nodig. Zij werden beschuldigd van diefstal. Op 24 november werd de 28-jarige leidster als gevolg hiervan gearresteerd en opgesloten door de politie, die een telefonische melding kreeg.

De leidster heeft bij aankomst van de politie een kind weggestopt en de aanwezigheid van het kind ontkent. Na een zoekactie van de politie werd het kind gevonden en bleek zwaar mishandeld te zijn. Zij gaf daarna een ander verklaring. Nu heeft het kind zichzelf per ongeluk verwond met het strijkijzer, toen zij bezig was te strijken voor een ander leidster. Beide kinderen zijn vermoedelijk door de partner van de leidster mishandeld.

 Na overleg met het Openbaar Ministerie is de 28-jarige in verzekering gesteld, terwijl het onderzoek wordt vervolgd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLeidster van tehuis opgesloten voor mishandeling kinderen