zaterdag 12 juni 2021
25 C
Paramaribo
18.2 C
Amsterdam
3.3
(3)

Leiding Telesur bespreekt veiligstellen digitale toekomst met president

lees ook ...

Herdenking vliegramp 07 juni 1989 in stilte

Het is vandaag  32 jaar geleden de DC8 PY764, de Anthony Nesty, van de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij Op 07 juni 1989  vanwege mist neer stortte op de Johan ADOLF Pengel International Airport te Za...

Telesur-directeur Mike Antonius en zijn staf hebben gisteren een onderhoud gehad met president Chan Santokhi. Volgens Antonius kan de ontmoeting met de president geplaatst kan worden in het kader van informatieverstrekking over Teleur in algemene zin, maar ook over de telecommunicatie ontwikkeling in Suriname.

“Wij hebben met name gepresenteerd hoe de digitale toekomst van Suriname eruit zal zien en welke rol Telesur daarin kan vervullen. De stappen die wij de komende jaren zullen zetten met elkaar om de digitale toekomst van Suriname veilig te stellen zijn ook aan de orde gekomen,” zegt de Telesur-topman.

De presentatie is positief ontvangen door president Santokhi, maar de regeringsleider heeft ook enkele kritische kanttekeningen geplaatst. Binnenkort worden de gesprekken voortgezet en nadere afspraken gemaakt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLeiding Telesur bespreekt veiligstellen digitale toekomst met president