zaterdag 20 april 2024
27 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
0
(0)

Leiding ministerie Grondbeleid en Bosbeheer waarschuwt voor oplichting

lees ook ...

Verdachte man aangetroffen met vermiste tieners

Op dinsdag 16 april jongstleden heeft de politie van bureau Rijsdijk na een melding een 25-jarige man aangehouden in het ressort. De zonen van Hermandad troffen de man halfnaakt aan met drie eveneens ...

De leiding van het ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer (GBB) roept de burgerij op om geen geld te geven aan mensen, die zich voordoen alsof zij grondpapieren kunnen regelen tegen een vergoeding. De beveiliging van het ministerie heeft op 4 april een man op het terrein in de boeien geslagen en overgedragen aan de Afdeling Fraude van de Politie.

Op het terrein belde hij zijn slachtoffers op en deed zich voor als personeelslid van het ministerie van GBB. Deze persoon heeft een groot geldbedrag van iemand ontvangen, aan wie hij aangaf grondpapieren in orde te zullen maken.

De persoon in kwestie is geen ambtenaar van het ministerie. Dinsdag 5 april heeft zich een soortgelijk geval voorgedaan bij het Domeinkantoor aan de Prins Hendrikstraat. De politie is bezig met het onderzoek om te kijken als er meerdere personen zijn, die zich aan dit strafbare feit schuldig hebben gemaakt.

Wie in aanmerking is gekomen voor een bereidverklaring of een beschikking, krijgt een officiële oproep via de Afdeling Voorlichting van het ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer. Via de media zullen deze personen worden opgeroepen. Slachtoffers van deze malafide praktijken, worden opgeroepen om zich aan te melden bij de politie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLeiding ministerie Grondbeleid en Bosbeheer waarschuwt voor oplichting