maandag 6 februari 2023
28.1 C
Paramaribo
2.5 C
Amsterdam
5
(2)

Leiding en medewerkers security bedrijf ingerekend voor beroving

lees ook ...

Samenwerking Suriname en VS moet verder worden versterkt

De samenwerkingsverbanden tussen Suriname en de Verenigde Staten van Amerika (VS) moet op verschillende gebieden worden versterkt. Vooral op het gebied van de landbouw, technische bijstand, handel, ol...

Een verantwoordelijke van een securitybedrijf en drie van zijn medewerkers zijn opgepakt door de politie voor beroving. De recherche van regio Midden en het Regio Bijstand Team heeft hen aangehouden. Het bewakingsbedrijf blijkt een bende te zijn.

Het gaat om de medewerkers  Jonathan M.(23), Earl S.(54) en Guillermo A. (30). Ze zijn maandag aangehouden, en de Derrick V, van wie het bedrijf is werd dinsdag erbij gehaald. Het viertal heeft in samenwerking met zes andere arbeiders, een voertuig met drie inzittenden klem gereden aan de Wayamboweg in de vroege ochtend van 9 januari. De inzittenden zijn beroofd van halskettingen, een groot geldbedrag in SRD, mobiele telefoontoestellen en zelfs een fles whisky.

 Aangifte werd gedaan bij het politiebureau te Jarikaba en Jonathan, Earl en Guillermo konden dezelfde dag worden aangehouden. Derrick moest als getuige  naar het politiebureau, maar bleek ook dader te zijn.

Het viertal is voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering  gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLeiding en medewerkers security bedrijf ingerekend voor beroving