maandag 4 maart 2024
25 C
Paramaribo
8.8 C
Amsterdam
0
(0)

Leiderschapstraining voor directieteam ministerie ROS

lees ook ...

DNA- voorzitter ontvangt nieuwe bundel met strafrechtelijke ...

De Stichting voor de Rechtsorde in Suriname (SriS) heeft twee exemplaren van het boek 'SRiSbundel Strafrechtelijke wet- en regelgeving' overhandigd aan de voorzitter van De Nationale Assemblée, Marinu...

Het directieteam van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) heeft een driedaagse leiderschapstraining verzorgd gekregen van het bureau Institution for Transformational Leadership Education and Training (ITLET). Het ITLET houdt zich veel bezig met leiderschaps- en managementtrainingen zowel nationaal als internationaal.

RO-directeur Maverick Boejoekoe heeft een een beroep op het bedrijf gedaan om via een externe deskundige een speciale training te verzorgen aan het directieteam. Er is een traject uitgezet waarin  diverse onderwerpen werden behandeld. Er is ingegaan op het in kaart brengen van probleempunten binnen het ministerie, relevante deelgebieden, analyseren van de sterkte punten en kansen, maar ook de zwakten en bedreigingen voor het ministerie. Het traject is primair gericht op versterken van het ministerie.

De trainees zijn ongeveer 4 maanden geleden begonnen met strategievorming waarbij er is gekeken naar de missie, visie en de kernwaarden binnen de organisatie. Tevens is er een nieuwe gewenst cultuur vastgesteld. Als voortvloeisel uit deze sessie moet komen dat de werkarmen, in deze de dc’s, door het ministerie moeten worden ondersteund in het besturen van hun commissariaten.

‘Vandaag zijn wij bezig geweest met het werken aan een strategisch plan en daarbinnen de zwakke en sterke punten, kansen en bedreigingen te identificeren binnen de organisatie. Daarna gaat er gekeken worden hoe wij het strategisch plan kunnen implementeren. Het zal uitgewerkt worden en de inhoud wordt door een team van trainers, mensen die het geheel kunnen trekken, verder gecommuniceerd binnen de organisatie. Mini

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLeiderschapstraining voor directieteam ministerie ROS