maandag 3 oktober 2022
29.4 C
Paramaribo
10.8 C
Amsterdam
3.4
(5)

Leiders geven het slechte voorbeeld

lees ook ...

Somohardjo in favor of raising minimum pension

Minister Bronto Somohardjo of the Interior (Biza) is in favor of making a new nomination, whereby the minimum pension benefit will be raised from SRD 300 to SRD 1350. This means an indexation of 450. ...

Er gaat een filmpje rond op facebook van een feest met honderden mensen, waaronder voorbeeldfiguren. Uiteraard werden de covid regels op zo een druk feest met voeten getreden. Dit geval staat niet op zichzelf. Er zijn meer gevallen bekend van leiders die met honderden anderen tegelijk op één locatie zijn.

Onder de personen die zich hieraan schuldig maakten waren de districtscommisaris van Wanica Noord-West Suraksha Hirasing en Dhiradj Soekhai (beleidsadviseur kabinet President). Men feestte in een bomvolle zaal zonder mondkap op. De districtscommissaris en de beleidsadviseur gaven ook nog een tip van 100 Euro aan de muziekformatie. Dat werd in het filmpje bekendgemaakt.

Juist degenen die het goede voorbeeld moeten geven, doen het tegengestelde en helpen zo het covidvirus te verspreiden. En wat heeft de overheid hierop te zeggen?

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

7 REACTIES

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLeiders geven het slechte voorbeeld