zondag 23 januari 2022
24.4 C
Paramaribo
6.2 C
Amsterdam
3.4
(5)

Leiders geven het slechte voorbeeld

lees ook ...

Intensivering samenwerking Rio Branco Instituut Brazilië

Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken (BIBIS) wil de samenwerking met  het prestigieuze Rio Branco Instituut Intensiveren. Dat zei minister Ramdin op 18 januari jongstleden. Het Rio Branco Ins...

Er gaat een filmpje rond op facebook van een feest met honderden mensen, waaronder voorbeeldfiguren. Uiteraard werden de covid regels op zo een druk feest met voeten getreden. Dit geval staat niet op zichzelf. Er zijn meer gevallen bekend van leiders die met honderden anderen tegelijk op één locatie zijn.

Onder de personen die zich hieraan schuldig maakten waren de districtscommisaris van Wanica Noord-West Suraksha Hirasing en Dhiradj Soekhai (beleidsadviseur kabinet President). Men feestte in een bomvolle zaal zonder mondkap op. De districtscommissaris en de beleidsadviseur gaven ook nog een tip van 100 Euro aan de muziekformatie. Dat werd in het filmpje bekendgemaakt.

Juist degenen die het goede voorbeeld moeten geven, doen het tegengestelde en helpen zo het covidvirus te verspreiden. En wat heeft de overheid hierop te zeggen?

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

7 REACTIES

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLeiders geven het slechte voorbeeld