donderdag 23 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
10.9 C
Amsterdam
3.4
(5)

Leiders geven het slechte voorbeeld

lees ook ...

Banken bieden dienstverlening aan ondanks oproep tot sluitin...

Op 24 maart 2023 zal de Surinaamse Bankiersvereniging (SBV) haar dienstverlening aan de samenleving normaal aanbieden en vertrouwt erop dat de regering de veiligheid zal waarborgen om een herhaling va...

Er gaat een filmpje rond op facebook van een feest met honderden mensen, waaronder voorbeeldfiguren. Uiteraard werden de covid regels op zo een druk feest met voeten getreden. Dit geval staat niet op zichzelf. Er zijn meer gevallen bekend van leiders die met honderden anderen tegelijk op één locatie zijn.

Onder de personen die zich hieraan schuldig maakten waren de districtscommisaris van Wanica Noord-West Suraksha Hirasing en Dhiradj Soekhai (beleidsadviseur kabinet President). Men feestte in een bomvolle zaal zonder mondkap op. De districtscommissaris en de beleidsadviseur gaven ook nog een tip van 100 Euro aan de muziekformatie. Dat werd in het filmpje bekendgemaakt.

Juist degenen die het goede voorbeeld moeten geven, doen het tegengestelde en helpen zo het covidvirus te verspreiden. En wat heeft de overheid hierop te zeggen?

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

7 REACTIES

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLeiders geven het slechte voorbeeld