donderdag 30 maart 2023
30 C
Paramaribo
11.1 C
Amsterdam
0
(0)

Leger helpt met transport meubilair scholen Brokopondo

lees ook ...

Howard Komproe en Ronny Ormskirk binnenkort in Theater Zuidp...

De Line-up is bekend en dat belooft heel veel goeds. Kom lekker op je zondagmiddag genieten van een comedyshow met onder andere kleinkunstenaar en televisiepersoonlijkheid Ruud Smulders, stand-up pion...

Het ministerie van Defensie heeft geholpen met de transport van meubilair voor twee scholen in het district Brokopondo. Het gaat om een kosteloze ondersteuning van het Bureau Civiel Militaire Relaties (Cimir) in samenwerking met het commissariaat van Brokopondo.

Vanuit Paramaribo werd het schoolmeubilair door militairen ingeladen en getransporteerd naar Afobaka. Daar zijn de spullen in boten geladen en verder vervoerd naar de OS Lebi Doti en dependance Baku in het bestuursressort Sarakreek.

Het meubilair is afkomstig van een donatie aan het commissariaat. De afdeling Cimir, die valt onder de G5 van het Nationaal Leger, probeert zo de civiel militaire relatie uit te zetten en het leger zichtbaarder te maken in alle delen van Suriname waar er behoefte is aan de nodige ondersteuning.

Het ministerie van Defensie wil met civiel-militaire relaties ondersteuning bieden aan en  partner zijn in het sociaal programma van de regering evenals aan rechtspersonen en maatschappelijke organisaties. Dit is ook een van de beleidsgebieden opgenomen in het Beleidsplan 2021-2026 dat in mei van dit jaar door minister Krishna Mathoera is gepresenteerd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLeger helpt met transport meubilair scholen Brokopondo