maandag 5 december 2022
23.8 C
Paramaribo
4.8 C
Amsterdam
5
(1)

Leger de Heils wil SRD 350.000 ophalen met kerstpottenactie

lees ook ...

Voorlopig ‘linnen’ of ‘blauw’ rijbew...

De afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname maakt namens de afdeling Rijbewijzen het volgende bekend: de groep rijbewijshouders die  naar het buitenland moeten en een aanvraag hebben i...

Het Leger des Heils is zaterdag begonnen met zijn jaarlijkse kerstpottenactie. De organisatie gaat ondanks de moeilijke economische situatie in het land de uitdaging niet uit de weg en wil SRD 350.000 ophalen. De bedoeling is om met het opgehaalde geld rond de dertienhonderd kerstpakketten samen te stellen en te verdelen onder minderbedeelden in de samenleving. Zij moeten zich daarvoor op 17 december registreren.

“Het is zaliger te geven dan te ontvangen”, zei apostel Steven Reyme van de gemeente Logos International tijdens de lancering van de kerstpottenactie van het Leger des Heils op het hoofdkwartier aan de Henck Arronstraat. Bij de lancering van deze kerstpottenactie zijn de eerste donaties al ontvangen.

Onder meer de Hakrinbank, Self Reliance en Fatum en ondernemer Ben Olivieira van Stichting Thuiszorg Cristal Care hebben een donatie gedaan voor dit goede werk. De kerstpotten staan dit jaar bij de drie filialen van Choi’s, Tulip Supermarket, Hakrinbank, Lucky Store, Times Mall en Kirpalani. Ook in Nickerie heeft zaterdag de lancering plaatsgevonden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLeger de Heils wil SRD 350.000 ophalen met kerstpottenactie