woensdag 10 augustus 2022
25.2 C
Paramaribo
17.2 C
Amsterdam
0
(0)

Leerlingen welgedacht C krijgen educatieve dagtocht

lees ook ...

123 geslaagden van COVAB krijgen hun diploma

123 Geslaagden van diverse opleidingen van de verpleegopleiding: Elsje Finck-Sanichar College (COVAB), mochten op vrijdag 05 augustus jongstleden het diploma in ontvangst nemen van de basisopleiding t...

De leerlingen van de SO/VSO Welgedacht C. hebben op 27 juli een educatieve dagtocht cadeau gekregen van de Kustwacht Suriname. De directie van de school wilde graag de theorie koppelen aan de praktijk en de leerlingen klaarmaken voor de maatschappij.

De leerlingen brachten een bezoek aan de verschillende afdelingen van de Kustwacht, zoals de afdeling Operatiën, de Technische dienst, Logistiek en het Magazijn. De drie vaartuigen van de Kustwacht genaamd de SCG Negrekopoe P201, SCG Rutu P101en de SCG Dyamanti P102 werden ook bezichtigd.

Via beeldmateriaal kregen de leerlingen de beoordelingsprocedures, een simulatie en een brandbestrijdingsoefening te zien van hoe een drenkeling uit water wordt gehaald. De kustwachtwachters gaven de leerlingen uitleg over de verschillende taken van de Kustwacht, onder andere: de controle en dienstverlenende taken op zee.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLeerlingen welgedacht C krijgen educatieve dagtocht