donderdag 25 juli 2024
32 C
Paramaribo
20.2 C
Amsterdam
0
(0)

Leerlingen vullen vrije lesuren in met alcohol en drugsgebruik

lees ook ...

DNA keurt drie naturalisatiewetten goed: 220 nieuwe Suriname...

Met de goedkeuring van drie naturalisatiewetten in De Nationale Assemblée (DNA) dinsdag, hebben we 220 Surinamers erbij gekregen. Deze personen Muresse Auguste en 63 anderen, Roland Joseph en 92 ander...

De Majoors van Politie van het ressort Uitvlugt, R. Tevreden en R. Nibte, beiden buurtmanagers, kregen in de ochtend van maandag 23 januari een melding dat er een concentratie van leerlingen van de omliggende scholen (Natin, Havo en STS 2) zich ophielden, aan de Ramsoedhweg.

De buurtmanagers bijgestaan door leden van het surveillanceteam Duisburglaan troffen tijdens controle leerlingen aan die bezig waren met overtollig alcohol gebruik, hazardspelen en drugs gebruik. Bij het zien van de politie lukte het enkelen om via een vluchtroute de plaats te verlaten. De wetsdienaren troffen ook enkele bromfietsen aan waarvan er geen bescheiden getoond konden worden. Deze bromfietsen werden door een sleepbedrijf weggesleept naar de berging en zullen worden afgestaan aan de rechtmatige eigenaren, wanneer zij de bescheiden kunnen overleggen.

Er wordt een beroep op de schoolleiding gedaan om andere maatregelen te treffen wanneer scholieren vrije lesuren hebben, aangezien het gebleken is dat zij van de vrije lesuren gebruik maken en ertoe overgaan tot het plegen van strafbare handelingen.

Ook de ouders en of verzorgers worden gevraagd om tot hun kroost te blijven praten en hen te wijzen op de gevaren die er allemaal zijn of waarmee zij geconfronteerd kunnen worden. Aldus de buurtmanagers van hetb ressort uitvlugt.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLeerlingen vullen vrije lesuren in met alcohol en drugsgebruik