zondag 29 januari 2023
27.2 C
Paramaribo
5.4 C
Amsterdam
0
(0)

Leerlingen Apoera krijgen informatie over studiemogelijkheden

lees ook ...

Suriname en Frans-Guyana tekenen intentieverklaring voor gez...

Er is tussen Suriname en Frans-Guyana een intentieverklaring getekend voor gezondheidsdiensten. Het is een verklaring van verbintenis voor de vaststelling van diensten op het gebied van de gezondheids...

Het Bureau Onderwijsinformatie en Studiefaciliteiten (BOS) van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC) organiseert op 3 en 4 augustus een Onderwijs- en beroepenbeurs te Apoera. De bedoeling van deze beurs is om de jongeren van voornamelijk het voj-niveau en basisonderwijs, werkenden en werkloze jongeren door middel van documentatie, informatie en demonstratie kennis te doen nemen van studie- en beroepsmogelijkheden, vakopleidingen en mogelijkheden voor culturele en creatieve expressie.

De leiding van het ministerie vindt dat de toekomstperspectieven van leerlingen landelijk even belangrijk zijn. Daarom krijgen de leerlingen in dit gebied de kans om fysiek de informatie tot studiemogelijkheden en beroepen te horen en te zien.

Het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij, het Beroepsonderwijs, Hair styling Centre Suriname, Creative tech ICT, het Korps brandweer Suriname en het Academisch Ziekenhuis Paramaribo zijn enkele participanten aan deze beurs.

De beurs zal via de Facebookpagina van het MinOWC te volgen zijn.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLeerlingen Apoera krijgen informatie over studiemogelijkheden