Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Leden “Organisatie van Bushouders in Suriname” nog niet uitbetaald

Geplaatst

op

Img 6804

Het vervoeren van het verplegend personeel van de verschillende ziekenhuizen, is sinds maart toevertrouwd aan leden van de Organisatie van Bushouders in Suriname (OBS).

De afspraak met het COVID-team was dat zij de bussen kunnen inzetten om de personeelsleden van de verschillende ziekenhuizen te vervoeren. Op 20 maart hebben zij het bedrag van SRD 350 ontvangen en daarna niets meer vernomen van de regering.
De vervoerders geven aan niet zonder betaling te kunnen blijven rijden. De brandstof waarmee de bussen rijden is niet gratis, dus zullen zij hun bussen niet langer inzetten.

De ondervoorzitter van de bond, geeft aan dat de actie welke spontaan uit een groep leden is ontstaan, door de bond wordt overgenomen.
Het gaat om veertig bussen die dagelijks worden ingezet na de uitbraak van COVID-19 in Suriname.

Culturu.com—-Ferdinand Louis

3 Reacties
3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Reginaald
dinsdag 28 juli 2020 16:28

Chaos als je mensen niet kan betalen waarom neem je ze in dienst.die econoom die Suriname heeft geleid naar de afgrond waar heeft hij zijn papieren gehaald? Made in boes boesi. Papier met econoom wat een diploma moet voorstellen.

Iwan
dinsdag 28 juli 2020 16:50

Lee …da waarom tanken de bussen vanaf die periode en nog erbij elke dag volle tank bij OW ..als t niet gratis is ..met n bon .of wordt dat geld afgetrokken van wat zij moeten ontvangen …jip mi even

Kim
dinsdag 28 juli 2020 16:56

Iedereen begint te liegen in Suriname. Besmetten elkaar om te stelen. Daarom als me zus me uit Suriname me belt en zegt ze moet 500 euro omdat ze geopereerd moet worden wil ik eerst de chirurg spreken dat het klopt. Iedereen liegtAdvertentie

Suriname

Surinaamse familie viraal

Geplaatst

op

Politie Suriname

Een Surinaamse familie werd de vorige week onaangenaam verrast met ‘politiebezoek’. Er was een tip binnengekomen dat er gestolen kantoorspullen bij hen thuis zouden zijn.

De heer Gajadien van Pet’s promotion filmde het hele geval en maakte daarbij allerlei beledigende opmerkingen naar de familie. Mevrouw Patricia Williams waar het geval zich voordeed, werd naar het politiebureau meegenomen, nadat ze haar getraumatiseerde kinderen bij haar moeder had afgezet.

Haar man die de spullen van zijn werkplek bij de overheid naar huis had gebracht werd door de politie opgehaald. Achteraf bleek het te gaan om een pickup vol met afgeschreven en doorgebrande electronische apparatuur die hij met een collega op de vuilnistbelt had gedumpt. Van die spullen had hij een tweetal kapotte monitors en printer meegenomen. Zo zei de man. De politie nam ook nog mevrouw haar zelf gekochte laptop mee. Nadat bleek dat het niet ging om een geval van gestolen overheids spullen, bood Inspecteur Weekers het paar zijn verontschuldigingen aan. De mevrouw kreeg uiteraard haar laptop terug. De video die Gajadien maakte ging vervolgens viraal.

Mevrouw Patricia en haar man Astrando Rees laten het niet hierbij. De rechten van hun minderjarige kinderen zijn geschaad doordat de film op het internet werd geplaatst. De familie heeft een advocaat in de arm genomen en de heer Gajadien mag waarschijnlijk een proces tegemoet zien. Alvast geeft de familie lik op stuk door het hele gebeuren fijntjes uit de doeken te doen in een video die op facebook circuleert. De heer Gajadien blijkt nu bereid zijn verontschuldigingen aan te bieden aan de familie.

culturu.com

Lees verder

Suriname

Niet langer NII genoemd; nu “Communicatie Dienst Suriname”

Geplaatst

op

64d69fdf4927ab1cdfdeb47a0aac970a

Het Nationaal Informatie Instituut (NII) zal niet langer onder die naam functioneren. Het Kabinet van de president heeft besloten de naam te veranderen naar “ Communicatie Dienst Suriname (CDS)”. Op basis van vernieuwde beleidsinzichten, waarbij de overheid wilt overstappen van het voorzien van informatie naar interactieve communicatie met elke Surinaamse burger, is de naamsverandering gekomen.

Alle media kanalen zullen worden gebruikt door het CDS. Op zo een manier zullen alle Surinamers bereikt worden met overheidsinformatie. Het Kabinet meent dat er nu gelet op de ontwikkelingen op technologisch gebied, is het noodzakelijk mee te gaan. tijdens de inauguratie van de president is de nieuwe logo gepresenteerd aan de samenleving.- Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen