donderdag 30 maart 2023
30 C
Paramaribo
11.1 C
Amsterdam
0
(0)

Leden hoofdstembureau Sipaliwini beëdigd

lees ook ...

President Santokhi installs Business and Government working ...

In order to help the administration implement its plans more quickly, President Chan Santokhi established the Business and Government Working Group earlier this month. The working group was establishe...

Minister Bronto Somohardjo van Binnenlandse Zaken beëdigde op vrijdag 6 augustus districtscommissaris Ose Jabini tot voorzitter van het hoofdstembureau van het district Sipaliwini. De beëdiging vond plaats op het hoofdkantoor van het Ministerie van Binnenlandse Zaken aan de Wilhelminastraat te Paramaribo.

Biza-directeur Mohamad Eskak en directeur Maverick Boejoekoe van het Ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport waren daarbij aanwezig. Voorafgaand aan de beëdiging werd de eedformule voorgelezen door de Biza-directeur. Erwin Linga  werd beëdigd als waarnemend voorzitter, Frits Ndepe, Josta Lewis en Henk Deel als leden en Walter Bonjaski, Monique Sapa en Michel Bimboe werden als plaatsvervangende leden beëdigd  .

Minister Somohardjo gaf aan dat de post-electorale fase nu voorbij is en dat er binnenkort trainingen verzorgd zullen worden aan de dc’s over de organisatie van de verkiezingen van 2025. Leden van het Hoofdstembureau Brokopondo werden in februari van dit jaar beëdigd. Inmiddels worden er ook voorbereidingen getroffen om de leden van de hoofdstembureaus van de andere districten te beëdigen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLeden hoofdstembureau Sipaliwini beëdigd