zondag 28 november 2021
31 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
0
(0)

Leden hoofdstembureau Brokopondo beëdigd

lees ook ...

Leiders geven het slechte voorbeeld

Er gaat een filmpje rond op facebook van een feest met honderden mensen, waaronder voorbeeldfiguren. Uiteraard werden de covid regels op zo een druk feest met voeten getreden. Dit geval staat niet op ...

Op het Kabinet van de Vicepresident heeft gisteren de beëdiging plaatsgevonden van de leden van het hoofdstembureau van het district Brokopondo. Districtscommissaris Ludwig Mendelzoon is door minister Bronto Somohardjo van Binnenlandse Zaken (Biza) beëdigd tot voorzitter van het hoofdstembureau.

Behalve vicepresident Ronnie Brunswijk was ook de minister van Regionale Ontwikkeling en Sport, Gracia Emanuel, aanwezig. Voorafgaand aan de beëdiging werd de eedformule voorgelezen door Nazir Eskak, directeur van het ministerie van Binnenlandse Zaken.

Op basis van artikel 28 van de Kiesregeling zijn ook beëdigd Florence Nelson als plaatsvervangend voorzitter, Ernie Landveld, Joan Adraai en Freddy Linga, als leden. De plaatsvervangende leden zijn Bridney Koedoe, Xafira Afata en Terry Aserie.

De eerste vergadering heeft direct na de beëdiging plaatsgevonden. Het belangrijkste agendapunt was de behandeling van het schrijven van De Nationale Assemblee betreft de invulling van het opengevallen DNA-lidmaatschap in Brokopondo.

Het besluit is genomen dat de vacature open staat. Het Centraal Hoofdstembureau zal schriftelijk hierover worden verwittigd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLeden hoofdstembureau Brokopondo beëdigd