dinsdag 7 februari 2023
24.4 C
Paramaribo
-0.6 C
Amsterdam
5
(1)

Lease overeenkomst SLM B373-800

lees ook ...

Jogi calls attention to business closing times

The early closing times of businesses have been brought to the government's notice by assemblyman Mahinder Jogi (VHP). He said that district commissioners made this decision without consulting the Min...

De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) heeft onlangs een lease overeenkomst getekend met AerCap. Een B737-800 zal geleased en  ingezet  worden op de regionale route. Nu is het toestel in Arizona in de Verenigde Staten. Drie en een halve maand hebben actoren er alles aan gedaan om het vliegtuig in eigen beheer te krijgen.

Een ‘demo flight’ onder het toeziend oog van de Surinam Airways observers, Astrid Deira (chief pilot regionale operatie) en Derrick Gemerts (Head of Maintenance Production) zal eerst worden uitgevoerd. Daarna moet het vliegtuig technisch nog in orde gemaakt worden voordat het naar Suriname vliegt.

De waarnemend CEO, Steven Gonesh dankte in aanwezigheid van de president-commissaris, Ganesh Laigsingh het personeel voor haar inzet. Het is voor de maatschappij heel belangrijk om eigen vliegend materieel en identiteit te hebben.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLease overeenkomst SLM B373-800