donderdag 18 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
17.3 C
Amsterdam
5
(1)

Lead zanger Kasimex Houseband is heengegaan

lees ook ...

Medische Zending en Volksgezondheid blijven oneens met elkaa...

De Medische Zending Werknemersorganisatie(MZWO) gaat door met acties. Ondertussen wijzen de organisatie en het ministerie de beschuldigende vingers naar elkaar. Actie om de uitgebleven twk-gelden duur...

 De Populaire voorzanger van Kasimex House Band Elton Sodikromo is overleden. Hij genoot bekendheid met liederen als ‘Yu wawan’‘Mariani’ en ‘Mi no sa mang libi yu gwe’.Twintig jaar maakte hij deel uit van de band. In kritieke toestand werd de Nickeriaan begin van deze maand opgenomen in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.  Ondanks men hoopte op herstel, is hij overleden.

“Wat een immens verlies, niet te omschrijven, maar we weten dat hij nu rust heeft. We hadden gehoopt dat hij zou herstellen. Bedankt voor alle fantastische momenten die we met jou samen hebben gehad. We zullen je never nooit vergeten! We gaan je ontzettend missen.” Zo reageerde de verslagen bandleider John Clay van Kasimex House Band op het heengaan van leadzanger Elton Sodikromo op 45-jarige leeftijd.

“We hebben niet alleen een goede vriend, maar ook een muziek collega verloren”, aldus collega en muzikant  Mantje Karso, die zowel het arrangement voor de meeste songs van Elton heeft gedaan, alsook de  regie van de videoclips. Sodikromo maakte eveneens deel uit van Mantjes House Band. Dit is een groot verlies voor de Surinaamse muziekwereld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLead zanger Kasimex Houseband is heengegaan