donderdag 30 november 2023
28.1 C
Paramaribo
-0.6 C
Amsterdam
0
(0)

Landelijke Veiligheidsoperatie uitgevoerd

lees ook ...

President Santokhi betreurt Matawairamp bij 48ste Onafhankel...

Bij de viering van 48 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid heeft President Chandrikapersad Santokhi stilgestaan bij de tragedie in Matawai, waar vijftien jongemannen eerder deze week het leven lieten. ...

De politie van de verschillende Regio’s en gespecialiseerde eenheden van de MSD, VHT, het Regio Bijstandsteam van de Regio’s, AT en Maritieme Politie, hebben met ondersteuning van de medewerkers van het Korps Penitentiaire Ambtenaren en de Militaire Politie, op vrijdag 22 september 2023 van 17.00 uur tot en met 21.00 uur namiddag een Landelijke Veiligheids Operatie (LVO) uitgevoerd, waarbij het landelijk resultaat er alsvolgt uitziet:

Het aantal uitgeschreven snelrecht Processen verbaal (pv): 110, de meest voorkomende overtredingen zijn niet ter herkeuring aangeboden voertuigen: 78, rijden met micaplaten: 43; rijden met 1 koplamp: 31 en het voertuig niet te hebben verzekerd: 22, geinde Boetegelden: SRD 23.700, in beslag genomen goederen: 2 maal gasbuks, 1 dolkmes, 1 kopie visvergunning en 6 slofs illegale sigaretten, in beslag genomen voertuigen: 1 bromfiets, aantal aanhoudingen: 1 ter zake overtreding Wet Tegengaan Smokkelen, Aantal voertuigen gecontroleerd: 2.050

Bijzonderheden Maritiem: Bij controle op een vissersvaartuig werd uit handen van de kapitein een kopie visvergunning in bewaring genomen. De kapitein werd aangezegd om de originele visvergunning op de afdeling Maritiem te brengen.

Bij de roadblock te Monkshoop zijn er bij controle in een voertuig 06 sloffen illegale sigaretten aangetroffen en in beslag genomen. De bestuurder of te wel de verdachte werd ter zake overtreding van de Wet tegengaan smokkelen aangehouden en gelijk voorgeleid door een Hulp Officier van Justitie. De zaak werd buiten proces afgehandeld, nadat de overtreder een fikse boete in SRD heeft betaald.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLandelijke Veiligheidsoperatie uitgevoerd