Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Laatste COVID-19 patiënt genezen

Geplaatst

op

blank

Momenteel zijn er geen COVID-19 patiënten meer in Suriname. De laatste persoon uit de groep van personen die positief getest waren op het COVID-19 virus is genezen verklaard en ontslagen uit het ziekenhuis.

Voor het ontslag is de persoon twee keren negatief getest op aanwezigheid van het coronavirus.

Tot nog toe zijn er tien positieve COVID-19-gevallen geweest, waarvan negen personen genezen zijn verklaard en een helaas, vorige maand, is overleden.

Momenteel zijn er 279 personen van de eerste repatriatievlucht uit Nederland in overheidsquarantaine. Deze groep van personen zal binnenkort de verplichte quarantaine periode van twee weken erop hebben zitten.

Culturu.com

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Suriname noteert 12e COVID-19-geval

Geplaatst

op

Breaking News

In Suriname is de twaalfde positieve case van COVID-19 gemeld. Het zou gaan om een werker uit de Surinaamse goudvelden. Het nieuws is zojuist geplaatst op de COVID-19-website.

De man is op 25 mei in de avond vanuit Frans-Guyana per boot afgereisd naar Albina, deelt het ministerie van Volksgezondheid mee. 

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Regering: Waarnemers OAS en Caricom blijven langer in Suriname

Geplaatst

op

Unnamed (2)

De regering van Suriname heeft laten weten dat de waarnemers van de Organisatie van Amerikaanse Staten (OAS) en de Caricom langer in Suriname zullen blijven. Het Onafhankelijk Kiesbureau (OKB) heeft vandaag de mededeling ontvangen.

Het langer blijven heeft temaken met het afhandelen van het verkiezingsproces. De processen- verbaal in Paramaribo zullen twee dagen in beslag nemen om afgerond te worden. Daarom is het volgens de regering belangrijk dat de internationale waarnemers het proces kunnen blijven volgen en zo een rapport kunnen uitbrengen.

De missie zou aanvankelijk vandaag uit Suriname vertrekken. – Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen