dinsdag 26 september 2023
32.1 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
0
(0)

Laat uw kind testen op Taalontwikkeling

lees ook ...

Volksgezondheid benadrukt groeiende urgentie van mentale gez...

In de afgelopen jaren heeft mentale gezondheid een groeiende prioriteit gekregen, vooral gezien de uitdagende economische situatie van het land. Dit heeft geleid tot een afname van de levenskwaliteit ...

Tien (10) logopedie praktijken doen van 08 tot 30 september 2023 mee  met het eerste deel van de landelijke Taalscreening voor kinderen van 03 tot 06 jaar. Op basis van de resultaten van deze taalscreening kunnen kinderen en hun ouders worden door verwezen voor verdere diagnostiek en behandeling.

Vermoed u dat uw kind achterloopt in de spraak-en taalontwikkeling en is hij/zij tussen 03 en 06 jaar, dan kunt u het kind laten screenen van 08 t/m 30 september 2023 bij de dichtstbijzijnde logopediste. Aanmelden kan via onderstaande link formulier en ook voor SPEECH MOVEMENT LOGOPEDIE.

 

Logopedie is een paramedisch beroep dat zich bezighoudt met de behandeling van communicatieproblemen (stem, taal, spraak, gehoor & slikken). Een Logopedist behandelt individuen/groepen van alle leeftijden bij communicatie, eet- en drinkproblemen. Daarnaast wordt Logopedie ook preventief ingezet door het uitvoeren van screeningen voor het vroegtijdig opsporen van taalstoornissen.

Laat deze gelegenheid u niet voorbij gaan, maar laat uw kind testen als u een vermoeden heeft dat het met de spraak, het taalgebruik, het slikken of het gehoor niet verloopt zoals verwacht.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLaat uw kind testen op Taalontwikkeling