zondag 21 april 2024
27.2 C
Paramaribo
7.3 C
Amsterdam
0
(0)

Kunstenaars zullen schilderijen ophangen tijdens HLSC

lees ook ...

Leerkrachten binnenland kunnen niet naar hun post

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur heeft ook deze keer niet voldaan aan betalingsverplichtingen. De vervoerders weigeren daarom hun diensten te verlenen. Leerkrachten die naar hun pos...

Surinaamse kunstenaars zullen ook een platform krijgen tijdens de ‘High Level Security Conference’ welke gehouden wordt op 21 en 22 april 2022. De door het directoraat Cultuur geselecteerde kunstenaars kregen donderdag 14 april een rondleiding door de hotels. Zij zullen op verschillende locaties in hotel Torarica en Royal Torarica hun schilderijen ophangen. 

Lalita Adhin, beleidsadviseur bij directoraat Cultuur en Nola Hatterman Art Academy was belast met het selecteren, begeleiden en accommoderen van tien gerenommeerde kunstenaars. Het gaat onder andere om klinkende namen zoals George Struikelblok, Pearl Brunings en Anand Dwarka.

De schilderijen zullen op dinsdag 19 april gehangen worden in de Banquet Hall van Torarica, de Ballroom, Pergola, Breakfast Area en de lobby van Royal Torarica. Er zullen voor deze gelegenheid ook panelen op de verschillende locaties aangebracht worden.

De  kunstenaars vinden het een eer dat hen de gelegenheid is geboden hun werken te exposeren op dit internationaal evenement. De kunstwerken zullen ook te koop worden aangeboden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKunstenaars zullen schilderijen ophangen tijdens HLSC