zondag 14 april 2024
25 C
Paramaribo
10.1 C
Amsterdam
5
(1)

Kunstenaar tekent portret van VP Brunswijk

lees ook ...

Politie Saramacca voert snelheidscontroles op: Zes rijbewijz...

Onlangs heeft de politie van het district Saramacca aangekondigd dat de handhaving binnen het kader van ‘Operatie Zero Tolerance’ aanzienlijk is opgeschroefd. Deze operatie, gericht op het verbeteren ...

Kunstenaar Andre Ewald van Friderici heeft op dinsdag 12 juli 2022 een portret, waarop hij Vice-President (VP) Ronnie Brunswijk heeft afgebeeld, overhandigd aan de VP op diens kabinet. VP Brunswijk toonde zich erg dankbaar met deze schenking.

De kunstenaar zijn inspiratie is voortgesproten uit een verrassende ontmoeting met de VP in de Palmentuin op Marrondag. Bij die gelegenheid omhelsde de VP de kunstenaar spontaan, zonder dat één van beiden elkaar eerder had ontmoet of kende. Hij kreeg vanaf dat moment een grotere waardering voor de persoon van Brunswijk.

Van Friderici is er diep van overtuigd dat God een speciale bedoeling heeft met de VP in deze moeilijke tijd van Suriname. De mensenliefde van de VP heeft de kunstenaar daarom extra gestimuleerd om het portret te maken. Hij laat zich leiden door het woord: “Waar God ons leidt, is het pad ons goed”. Hetgeen voor hem betekent dat God bepaalt heeft dat de VP van Suriname, nu Ronnie Brunswijk moet zijn.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

6 REACTIES

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKunstenaar tekent portret van VP Brunswijk