dinsdag 6 december 2022
32.6 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
5
(1)

Kunstenaar tekent portret van VP Brunswijk

lees ook ...

Opkomst job fair internationaal restaurant viel tegen

Hard Rock Café is in Londen opgericht in 1971, en telt nu wereldwijd meer dan vijftig vestigingen. De ontwikkelingen op het gebied van de olie- en gasindustrie heeft hun belangstelling gewekt voor Sur...

Kunstenaar Andre Ewald van Friderici heeft op dinsdag 12 juli 2022 een portret, waarop hij Vice-President (VP) Ronnie Brunswijk heeft afgebeeld, overhandigd aan de VP op diens kabinet. VP Brunswijk toonde zich erg dankbaar met deze schenking.

De kunstenaar zijn inspiratie is voortgesproten uit een verrassende ontmoeting met de VP in de Palmentuin op Marrondag. Bij die gelegenheid omhelsde de VP de kunstenaar spontaan, zonder dat één van beiden elkaar eerder had ontmoet of kende. Hij kreeg vanaf dat moment een grotere waardering voor de persoon van Brunswijk.

Van Friderici is er diep van overtuigd dat God een speciale bedoeling heeft met de VP in deze moeilijke tijd van Suriname. De mensenliefde van de VP heeft de kunstenaar daarom extra gestimuleerd om het portret te maken. Hij laat zich leiden door het woord: “Waar God ons leidt, is het pad ons goed”. Hetgeen voor hem betekent dat God bepaalt heeft dat de VP van Suriname, nu Ronnie Brunswijk moet zijn.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

6 REACTIES

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKunstenaar tekent portret van VP Brunswijk