dinsdag 7 februari 2023
23.8 C
Paramaribo
3.2 C
Amsterdam
2.5
(2)

Krishnadath en Eersel hebben covidbestrijding niet de rug toegekeerd

lees ook ...

Bouterse en co bedrukt vanwege eis 20 jaar celstraf

Hun gezichten op de foto’s spreken boekdelen, Desi Bouterse en zijn partners in crime kijken bedrukt als ze uit de rechtszaal komen na hun strafeis van 20 jaar cel in hoger beroep is uitgesproken. Teg...

Epidemioloog Ingrid Krishnadath die pasgeleden heeft bedankt als lid van de technische advies commissie voor immunisatie tegen COVID-19,  heeft het  covid gebeuren in Suriname niet de rug toegekeerd, zoals in de mediam wordt beweerd. “Dat is absoluut niet het geval. Ik ondersteun nog in diverse commissies”, zegt zij. Volgens de epidemioloog heeft minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid nog niet gereageerd op haar bedankbrief.

Ook Marthelise Eersel heeft onlangs haar functie als voorzitter van het Outbreak Management Team  neergelegd. Dit is opvallend in deze moeilijke tijd van de verspreiding van covidbesmettingen, Suriname in covidcode paars is en de ziekenhuizen in code zwart.

Het is de vraag wat er toe heeft geleid dat deze bekende personen uit de medische wereld de van overheidswege officiele covid commissies de rug hebben toegekeerd. Het zou niet verwonderlijk zijn als blijkt dat hun raad betreffende het covidgebeuren niet wordt opgevolgd en dat zij zich daardoor overbodig voelen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKrishnadath en Eersel hebben covidbestrijding niet de rug toegekeerd