donderdag 30 maart 2023
30 C
Paramaribo
11.1 C
Amsterdam
0
(0)

Kransen in Suriname gelegd met Onafhankelijkheidsdag Venezuela

lees ook ...

Workshop watermanagement in Spice Quest voor studenten

Het onderdirectoraat Onderzoek en Innovatie  Ministerie van het ministerie van Openbare Werken (OW) heeft op woensdag 22 maart in samenwerking met het Ministerie van Ruimtelijke Ordening en Milieu (RO...

Diplomaten in Suriname hebben stilgestaan bij 211 jaar onafhankelijkheid van de Bolivariaanse Republiek Venezuela. Deze herdenking heeft dinsdag plaatsgevonden, middels een kranslegging bij het borstbeeld van Simón Bolivar op het Kerkplein in het centrum van Paramaribo. 

Directeur Miriam Mac Intosh van het directoraat Buitenlandse Zaken van het ministerie van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking heeft samen met de ambassadeur van Venezuela in Suriname, H.E. Ayerim Yesenia Flores Riva en de viceminister voor de Caribische Staten, H.E. Ambassadeur Raúl Li Causi kransen gelegd.

In de door haar uitgesproken toespraak benadrukte de directeur de visionaire visie van Simón Bolivar, om te bundelen en gezamenlijk te werken aan de ontwikkeling en welvaart van het Zuid-Amerikaans continent. Ook de vertegenwoordiger van de Venezolaanse regering, de viceminister voor Caribische Staten, die in Suriname was in de marge van de 43ste Reguliere Caricom-vergadering van staatshoofden en regeringsleidersg, richtte enkele woorden tot de genodigden. Deze plechtigheid werd verder bijgewoond door enkele leden van het Corps Diplomatique.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKransen in Suriname gelegd met Onafhankelijkheidsdag Venezuela