zondag 16 juni 2024
28 C
Paramaribo
17.1 C
Amsterdam
5
(2)

KPS treft veiligheidsverhogende interventie maatregelen

lees ook ...

SAMAP Agrobeurs en Tentoonstelling

Het FAO heeft met ondersteuning van de Europese Unie in samenwerking met het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij, zes jaar lang het Suriname Market Access Project, SAMAP uitgevoerd vanaf 2018...

Het Korps Politie Suriname zal in de Regio’s Paramaribo en Midden met het Nationaal Leger en overige veiligheidsdiensten ingaande maandag 11 september 2023 middels een ingesteld veiligheidsplan, veiligheid verhogende interventie maatregelen treffen om de stijgende criminaliteit een halt toe te roepen.

Hierbij zal de aandacht meer gericht zijn op aanpak van de harde criminaliteit en het stelselmatig verbeteren van het veiligheidsgevoel in de samenleving. De harde criminaliteit en georganiseerde misdaad zullen zowel preventief als repressief worden aangepakt.

Op automobilisten en overige gemotoriseerde verkeersdeelnemers wordt het beroep gedaan er zorg voor te dragen, steeds alle bescheiden van het door hen bestuurd voertuig op dat moment, ter beschikking te hebben. Zorgt u ervoor dat de verlichting van het voertuig vooral bij de nachtelijke verkeerscontroles in goed werkende staat verkeerd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKPS treft veiligheidsverhogende interventie maatregelen