zaterdag 1 oktober 2022
32.2 C
Paramaribo
13.7 C
Amsterdam
0
(0)

KPS krijgt tablets voor controle burgers tijdens Lockdown

lees ook ...

Surinamese stranded at Miami Airport

The Surinamese Consul General in Miami, René Pika, visited stranded passengers at Miami airport on Wednesday. Hurricane Ian has postponed several flights, including those of American Airlines to Param...

Het Korps Politie Suriname (KPS) mocht gisteren 14 mei 2021 een donatie van dertig tablets in ontvangst nemen van First Lady Mellisa Santokhi-Seenacherry op het bureau van de First Lady. De tablets zullen gebruikt worden om de gegevens van burgers, die tijdens lockdown-uren over straat zijn, te controleren in het digitaal bestand.

De controle wordt gedaan om na te gaan of de burgers dispensatie hebben om zich op de openbare weg te begeven. Het korps hoeft nu geen gebruik meer te maken van hun prive toestellen voor de controle tijdens het uitgaansverbod. De dienstdoende agenten kunnen nu met een druk op de knop de gegevens controleren. Het KPS kreeg ook 500 mondkapjes en 200 handsanitizers.

Tevens heeft de presidentsvrouw enkele burgers blijgemaakt met waardebonnen. Deze burgers hadden bij haar een verzoek gedaan voor ondersteuning.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKPS krijgt tablets voor controle burgers tijdens Lockdown