vrijdag 1 december 2023
31.5 C
Paramaribo
0.5 C
Amsterdam
5
(1)

KPS kon niet tanken omdat de leverancier (weer) niet betaald was

lees ook ...

Commissie evaluatie Ontslagwet 2018 presenteert aanbevelinge...

De Commissie Evaluatie Ontslagwet 2018 heeft op dinsdag 20 november een validatiesessie gehouden in Torarica om een breed gedragen advies van stakeholders te bespreken voor verbetering van de werking ...

Het Korps Politie Suriname had de afgelopen twee dagen moeite met het voorzien van hun voertuigen van brandstof. Dit kwam door achterstallige betalingen van de overheid aan de leverancier.

Op maandag 02 oktober kregen de politieambtenaren de mogelijkheid om te tanken bij het benzinestation van het ministerie van Openbare Werken, terwijl de minister van Financiën en Planning, Stanley Raghoebarsing, de kwestie aan het oplossen was.

Tijdens de regeringspersconferentie op dinsdag 03 oktober gaf de bewindsman aan dat het ministerie geconfronteerd wordt met een aanzienlijke hoeveelheid achterstallige schulden, sommige zelfs daterend uit het jaar 2001. Hij benadrukt dat de leverancier inmiddels is betaald, waardoor de situatie genormaliseerd is.

Minister Raghoebarsing erkent dat het soms een uitdaging is om te opereren met beperkte middelen en een aanzienlijke schuldenlast. Niettemin is de regering vastberaden om, ondanks deze beperkingen, dringende kwesties effectief op te lossen. “We blijven ons inzetten voor de belangen van onze samenleving en het welzijn van onze burgers”, stelt de bewindsman.

De regering benadrukt dat dit incident geen afbreuk doet aan haar inzet om positieve veranderingen en oplossingen te bieden, zelfs in tijden van financiële uitdagingen. “Samen met de bevolking zullen we blijven werken aan een betere toekomst voor Suriname”.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKPS kon niet tanken omdat de leverancier (weer) niet betaald was