woensdag 29 november 2023
26.1 C
Paramaribo
3.8 C
Amsterdam
0
(0)

KPS had voorlichting hotspot in Coronie

lees ook ...

Tweede stille loop ter herdenking verongelukte goudzoekers B...

Brownsweg heeft na de eerste stille loop ter herdenking van slachtoffers van de goudramp door de scholen, een tweede stille loop georganiseerd waaraan honderden mensen hebben deelgenomen. Burgervader ...

Het Korps Politie Suriname (KPS) is op woensdag 20 september 2023 omstreeks 10.00 uur ‘s ochtends gestart met een pilotproject ‘voorlichting hotspot’ bij het monument van Tata Colin te Totness in het district Coronie.

Het KPS was in Coronie in de hoedanigheid van de afdeling Public Relations, de afdeling Narcotica Brigade en het Voorlichtingsinstituut (VVI), voor het geven van voorlichting aan de bewoners ter plaatse. Bij deze activiteit was ook het voorlichtingsteam van het ministerie van Justitie en Politie aanwezig.

De districtscommissaris van Coronie, de heer Maikel Winter, die een wezenlijke bijdrage leverde aan de start van het pilotproject, bracht ook een bezoek aan de voorlichtings hotspot.

Het thema van de ‘voorlichtings hotspot’ was: luister, leer en neem de boodschap mee. Het ligt in de bedoeling om niet alleen in Paramaribo voorlichting te geven, maar deze in de districten te brengen.

Het eerstvolgende district dat het voorlichtingsteam zal aandoen is Commewijne. Op dinsdag 26 september 2023 zal omstreeks 09.00 uur bij de sportbond te Tamanredjo het team aanwezig zijn. Het KPS roept hierbij de samenleving op, om aan de activiteiten en de voorlichting mee te doen, ter indammen van de criminaliteit en het meehelpen aan een veilig verkeer.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKPS had voorlichting hotspot in Coronie