woensdag 28 september 2022
29.9 C
Paramaribo
8.5 C
Amsterdam
5
(1)

Kow’Fet bewustwordingscampagne om fit te zijn

lees ook ...

Bewoners Galibi bewust gemaakt van schoon milieu

Er zijn te Galibi billboards geplaatst met daarop boodschappen ter bewustwording van de gemeenschap en toeristen. Bij de plaatsing van de borden is de weg in Galibi schoongemaakt. Galibi heeft in same...

Ko’w Fet,(kom laten wij samen fit zijn) is een bewustwordingscampagne van het kabinet van de Vice- President die het personeel bewust moet maken over alles, met betrekking tot COVID-19. Deze bewustwordingscampagne is al geruime tijd aan de gang, maar de officiële launch heeft plaatsgevonden op maandag 1 november 2021, op het kabinet van de Vice-President.

Een commissie bestaande uit medewerkers van het kabinet van de VP zorgt voor de invulling van deze campagne. Waarnemend President Ronnie Brunswijk vindt het bijzonder dat er serieus wordt omgegaan met de Covid19 pandemie. Goede gezondheid van de Surinaamse burger is één van de prioriteiten van deze regering.

Waarnemend President Brunswijk mocht een Ko’w Fet kit in ontvangst nemen. Voorts vond een bewegingsdemonstratie plaats, verzorgd door sportleiders van het directoraat Sportzaken van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKow'Fet bewustwordingscampagne om fit te zijn