donderdag 22 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
5
(1)

Kortgedingrechter: correct handelen ministerie van OW inzake Sloop Politiebureau

lees ook ...

In het kader van de sloopactiviteiten bij het onvoltooide politiebureau op de hoek van de Gemenelandsweg en de J.A. Pengelstraat heeft de heer Mukesh “Tommy” Mungra recentelijk bezwaren geuit en opmerkingen gemaakt via verschillende mediakanalen. Hij is van mening dat de uitspraken van de Minister van Openbare Werken tijdens de persconferentie op 24 augustus 2023 met betrekking tot de sloopactiviteiten onjuist zijn en de goede naam, eer en reputatie van de makers van de bouwtekeningen aantasten.

Om de beweringen van de minister recht te zetten, is een kort geding aangespannen, waarin de kantonrechter op 28 december 2023 uitspraak heeft gedaan. Uit deze uitspraak blijkt dat er geen sprake is van onrechtmatige of beledigende uitspraken van de Minister van Openbare Werken tegen degenen die het kort geding hebben aangespannen.

Met deze beslissing van de kortgedingrechter wil het Ministerie van Openbare Werken benadrukken dat er altijd zorgvuldige belangenafwegingen worden gemaakt in het handelen binnen de publiek-private sector.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKortgedingrechter: correct handelen ministerie van OW inzake Sloop Politiebureau